Het pakket

Alle mogelijke functies, in 1 pakket, vanaf € 67,- p.m.

 

Wij houden van eerlijk, eenvoudig en open. Met het systeem van Carwebs beschikt u over alle mogelijke functies en haalt u altijd het maximale uit uw website.

 
  • De website
  • CMS beheersysteem
  • Koppeling naar occasionsites (CCM)
  • Responsive Design
  • Search Enigine Optimalisation (SEO)
  • Koppeling met Social Media
  • Support
  • Webhosting
  • Statistieken
  • Onbeperkt plaatsen van foto's en video's
 

Carwebs gaat graag een structurele relatie aan met haar klanten. Technieken verbeteren constant en wij blijven innoveren.  Wij willen graag dat onze klanten direct hiervan kunnen profiteren. Zodra er nieuwe functies, updates en/of software uitbreidingen beschikbaar zijn, worden deze automatisch en geheel kosteloos toegevoegd aan je website. Je digitale showroom raakt dus nooit verouderd en gaat altijd met de tijd mee.Direct aanvragen!  
 

 De website

Je website is niet alleen de digitale showroom van je bedrijf, maar het is ook je visitekaartje. Om klanten aan te zetten tot een bezoek aan uw bedrijf, dient deze vertouwen te wekken, professioneel van opzet en representatief te zijn. Hij moet vooral ook gemakkelijk in gebruik zijn, zodat hij zorgt voor een positieve gebruikerservaring. Daarnaast wilt je ook dat de klanten je website goed kunnen vinden op het internet.

Iedere website die wij opleveren bevat al deze aspecten en is uniek. Hij wordt altijd gemaakt in samenwerking met jou als klant, waarbij er geprobeerd wordt de website dezelfde uitstraling te geven als je bedrijf. Het is ons streven op een persoonlijke manier een goede vormgeving met een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring te combineren.

Gemakkelijk in beheer
 
Gemakkelijk in beheer

 Gemakkelijk in beheer

Het CMS (Content Management System) is de techniek die er voor zorgt dat je heel eenvoudig je eigen website kunt beheren. Het is systeem is gebouwd in ‘Drupal CMS’, wat bekend staat om zijn gebruikersgemak. Hierdoor is het beheren van pagina’s, occasions, foto’s en teksten in een handomdraai gebeurd. Omdat niet iedereen even technisch is, hebben wij van alle mogelijkheden binnen het CMS duidelijke instructie video's gemaakt. HIerdoor is de website zelfs zonder technische kennis gemakkelijk te beheren. Bekijk de demovideo en ontdek hoe eenvoudig het is.

 

 De CCM (Carwebs Connect Module

De CCM (Carwebs Connect Module) is een doorvoersysteem waarmee je website wordt gekoppeld kan worden met de meest toonaangevende occasionsites van Nederland, België en Duitsland. Je hoeft uw voorraad alleen nog maar op uw eigen website bij te houden en per occasion aan te geven waar je deze graag wilt adverteren. De module zorgt er vervolgens voor dat deze real-time automatisch geplaatst worden. Adverteren was nog nooit zo eenvoudig.

 

 
Responsive Design

 Responsive design

Ons systeem maakt gebruik van een responsive design. Dit wil zeggen dat het design zich aanpast aan het apparaat van de gebruiker. Iemand die de website bezoekt op een iPhone zal de website anders zien dan iemand die de website op een iPad bekijkt. Je hoeft hier zelf niets voor te doen, dit is compleet geautomatiseerd. Je bent dus altijd verzekerd van een perfecte voertuigpresentatie en een optimaal gebruikersgemak.

 

 Search Enigine Optimalisation (SEO)

Uiteraard wilt je ook dat je bedrijf gevonden wordt op internet. Hiervoor passen wij in je website de laatste SEO technieken (Search Engine Optimalisation, oftwel zoekoptimalisatie) toe. Hierdoor zal je website zo hoog mogelijk gewaardeerd worden door Google. Een goede vindbaarheid is van groot belang, want je krijgt hierdoor hogere bezoekersaantallen en dus meer conversie. Mede om deze reden werken wij met het de techniek van Drupal, omdat het bekend staat om zijn uitstekende SEO technieken.

Search Enigine Optimalisation (SEO)
 
Vele modules

 Koppeling met Social Media

Jijzelf en je klanten kunnen iedere occasion of pagina van de website eenvoudig delen via Social media. Carwebs ondersteunt meer dan 200 social media platforms zoals Google+, Twitter, Facebook, Linkedin, Pinterest, Instagram, Myspace en nog vele anderen. Het systeem biedt tevens de mogelijkheid voor gebruikers om een reactie achter te laten via Social Media. Dus wanneer de gebruiker een blog leest op jouw website kan hij/zij via zijn/haar Facebook (of Twitter / Google+) account een reactie achter laten. Zo hoeven gebruikers niet nog eens een extra account aan te maken en zullen zij eerder reageren. Je kunt ook zelf je aanbod gemakkelijk delen via social media waardoor je zonder extra kosten de verkoopkansen vergroot.

 

 Support

Van alle functies zijn er op de supportpagina uitgebreide handleidingen en video's beschikbaar, zodat je elk voorkomend probleem gemakkelijk kunt oplossen. Indien je toch vragen hebt of er niet toch helemaal uitkomt, dan kun je via onze support lijn u altijd meteen antwoord krijgen. Je kunt ons e-mailen, bellen en met chatten.
Support
 
Webhosting

 Webhosting

Webhosting is het onderbrengen van uw website op onze server, die permanent verbonden is met internet. Op deze manier is je website altijd bereikbaar voor al je bezoekers. Wij hosten je website en beheren de server voor je. Wij zorgen ervoor dat je website altijd veilig en bereikbaar is. Doordat het is inbegrepen in het pakket, hoeft je hiervoor niets te doen. Wij regelen het allemaal voor jou.

 

 

Direct aanvragen!