Over Carwebs

Wij nemen voertuigpresentatie heel serieus .

Carwebs levert ondersteunende diensten aan het  auto- en garagebedrijf ter bevordering van de verkoop en voertuigpresentatie.  Omdat ruim 98% van de autokopers zich voor aanschaf uitgebreid online oriënteert, is  een goede online presentatie van uw voertuigvoorraad is een basisvoorwaarde voor verkoopsucces. De klant moet eenvoudig kunnen navigeren door uw aanbod en het beheren van de voertuigvoorraad moet gemakkelijk en tijdbesparend zijn. Wij hebben een softwarepakket ontwikkeld in samenwerking met auto- en garagebedrijven wat alle functies bevat om te kunnen

 
  • De beste online presentatie, door een geschikte gebruikersinterface te combineren met een professionele vormgeving en nieuwste technieken.
 
  • Je eigen website en voertuigvoorraad gemakkelijk zelf beheren. Je voert uw voertuigen slechts één keer in. De Connect Module verzorgt de plaatsing op alle bekende occasionsites van Nederland, België en Duitsland. Je kunt per voertuig zelf kiezen op welke portals u wilt adverteren. 
 
  • Meer dan 60% van alle bezoekers van je website bekijkt deze op een tablet of mobiele telefoon. Een goede weergave op deze apparaten is dus van essentieel belang. Je website is dus volledig responsive, waardoor je digitale showroom er altijd goed uit ziet op ieder apparaat. 
 
  • Je website is geen luxe-artikel dat je eenmalig aanschaft maar een middel om constant resultaat te behalen. Een goede website werkt voor jou en moet constant meegroeien met alle trends en ontwikkelingen op het internet. Wij ontwikkelen nieuwe functies en groeien mee met de nieuwste technische ontwikkelingen. We testen en verbeteren constant voor jou (voor betere resultaten) en updaten jouw website automatisch. Je website is dus altijd up to date.


Wij zijn er zeker van dat je 100% tevreden bent met ons pakket. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk ons pakket en neem vandaag nog contact met ons op.