Image

LM Car Company

Zeer tevreden over Carwebs en hun geleverde diensten. Ze namen contact met me op met de vraag of ze vrijblijvend een demo website mochten maken voor mij. Op vrij korte tijd was dit in orde en ik was onmiddellijk overtuigd van het resultaat. Bij vragen is er steeds spoedig feedback.

Bedankt voor de vlotte samenwerking!

Laurent Maes
LM Car Company

Bezoek deze website

Autobedrijf Gielkens | Citroën verdeler

Zeer goed en vlot geholpen. Ik ben zeer tevreden van onze website en ook van de service die we in de opstart gekregen hebben om alles netjes te laten draaien.

Daan Gielkens
Autobedrijf Gielkens

Bezoek deze website

Garage Baeten

"We werken ongeveer een jaar met Carwebs. Vanaf het eerste contact met Carwebs heb ik zeer positieve ervaringen. Ik heb contact gehad met Ralf voor het maken van onze nieuwe website. Vanaf het eerste moment goede informatie en advies gekregen en uiteindelijk precies de website die ik in gedachten had.

Super gedaan Ralf, niets was teveel, ik kon altijd gelijk terecht met vragen en werd steeds snel en professioneel geholpen.

Ik raad Carwebs aan iedereen aan, ben zeer tevredenen en zal Carwebs zeker aanbevelen bij collega’s"

Danny Baeten
Garage Baeten

Bezoek deze website

DNC Cars

Wij werken nu al een hele tijd met Carwebs samen en ik moet zeggen dat wij echt zeer tevreden zijn. Vooral omwille van de snelle service die zij te bieden hebben. Zij staan continu ter beschikking om de klant verder te helpen. Ik zou Carwebs ook zeker aanbevelen bij vrienden en collega's! Nogmaals bedankt voor alles Ralf.

Yassin Darghal
DNC Cars

Bezoek deze website

Auto Trade

"Onze website had gelijk een professioneel ontwerp met een oog voor detail. Daarnaast heeft Carwebs een uitstekende service die 'straight to the point' is. Een super communicatie en een gedegen aanpak van onze vragen en eisen zorgde er voor dat onze website zéér snel online én uitgewerkt tot in de puntjes was."

Joris van Gossem
Auto Trade

Bezoek deze website

Autobedrijf Tuerlinckx

"Toen ik ongeveer een jaar geleden op zoek was naar een nieuwe website en op het internet aan het vergelijken was tussen websites van andere garages vond ik de websites gemaakt door Carwebs de mooiste. Ik dacht die mannen/vrouwen zullen alleen maar voor de grote jongens werken en de prijzen zullen wel boven mijn budget liggen. Toch heb ik het geriskeerd om deze firma te contacteren waar ik dan zeer vriendelijk te woord gestaan werd door medewerker Ralf Leurs. Na wat vragen gesteld te hebben had hij vrij snel een passende website klaar voor mijn garage. Ik vind het resultaat prachtig en de kostprijs valt zeer goed mee voor een website van deze kwaliteit!"

Gerdy Tuerlinckx
Autobedrijf Tuerlinckx

Bezoek deze website

Special Car Concept

"Ik ben zeer tevreden van de geleverde diensten!  De website stond snel online en bij elke vraag werd ook erg snel gevolg aangegeven. Ik heb Carwebs reeds al bij enkele klanten aangeraden."

Wesley Lowie
Special Car Concept

Bezoek deze website

Garage Verheyen Eddy

"We zijn uiterst tevreden over de service van Carwebs. Al onze opmerkingen, aanpassingen, problemen werden snel en vakkundig aangepakt. Geen spijt dat we op Carwebs beroep hebben gedaan voor het maken van onze website."

Jan van Hooff
Garage Eddy Verheyen

Bezoek deze website

CarCenter Poelmans

"Wij hebben onze nieuwe website laten bouwen door Carwebs en zijn daar heel tevreden over. Onze website werd volledig naar onze smaak geleverd en aanpassingen zijn steeds mogelijk. Ralf staat steeds voor ons klaar wanneer we een vraag of opmerking hebben. Wij zouden Carwebs zeker aanbevelen aan anderen."

Evi en Bart Poelmans
CarCenterPoelmans

Bezoek deze website

Dany V Cars

"Wij zijn zeer tevreden over onze website! Carwebs zorgde ervoor dat ik een zeer professionele website kon laten zien aan mijn klanten. Ze zijn enorm creatief en kennen hun vak heel goed. Ralf heeft ons vanaf de eerste dag volledig begeleid. En dat doet hij nog steeds. Top service en een echte aanrader!"

Dany en Christiane
Dany V Cars

Bezoek deze website

Garage Gofflo

"Ik zou Carwebs zeker aanbevelen. Wat vind ik positief vind aan Carwebs? Alles! Ze hebben een correcte manier van werken, reageren snel in geval van vragen of problemen. De website levert ons ook een enorme tijdsbesparing op door de automatisch doorlinken/plaatsing op Autoscout24 en 2dehands."

Maarten Gofflo
Garage Gofflo

Bezoek deze website

Paul Geeris Porsche Service

"Carwebs heeft onze nieuwe site gemaakt en geen woord gelogen over de service die zij bieden, het klopt tot in de puntjes. Meedenken en ontzorgen dat is voor mij het grootste pluspunt en daarom ben ik ook blij dat onze site via Carwebs loopt, een aanrader!"

Paul Geeris
Paul Geeris Porsche Service

Bezoek deze website

VW Audi Center Balen

"We zijn uiterst tevreden van de service van Carwebs. Al onze opmerkingen, aanpassingen, problemen... werden snel en vakkundig aangepakt. Geen spijt dat we op Carwebs beroep hebben gedaan voor het maken van onze website!"

Nick Luyckx
VW Audi Center Balen

Bezoek deze website

Pelter Autogroup

"We hebben onze website door Carwebs laten maken, ontwerpen en beheren. Zéér tevreden van het eindresultaat. En bovendien ook een perfecte service. Voorheen lang moeten zoeken naar een bedrijf die een autowebsite kon opzetten en eigenlijk niet gevonden. Tot we Carwebs hebben gevonden! Hun expertise in deze branche maakt het verschil. We zouden Carwebs aanraden voor ieder professionele autobedrijf."

Rachid Darhal
Pelter Autogroup

Bezoek deze website

Carworld Classics

"De service van Carwebs kan eenvoudig worden omschreven in 1 woord: PERFECT! Carwebs maakt hun beloftes meer dan waard, bouwen een mooi en eerlijk product en zijn een zeer betrouwbare businesspartner voor Carworldclassics.com."

Erol Ertan
Carworld Classics

Bezoek deze website

Garage Kurt Boone

LM Car Company

Auto's Lee

Savas Cars

Autoservice Bilzen

Garage Lavens

Speedy Cars

Auto's Carma

Bayern Motors

M en M Autohandel

Autohandel Deloveck

British & Sportscars

Centrum Garage Boechout

Autohandel Mlodzia

PRC Lommel

Auto's Fabré

Garage Botta

BC Cars

Tesscars

Car+

HD Service

Garage Oostvogels

Garage Pieters

4X4 Only

Citroën Garage het Sas

AVO Cars

GL Cars

R-Automobiles

Garage Berckmans

Trikecentrum Rijnmond

ATL Cars

A en C Cars

Ramakers Carcenter

Garage Bart Vereecke

Classic Garage

Autoselections

Motorweelde

EWA Cars

Garage Bertels

Auto's Hans Sneyers

Status Motors

Premium Car Select

Auto's Roel Beyen